Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ból głowy i oczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam mały problem chodzi o to iż strasznie mnie boli głowa gdy idę lub siedzę.A na dodatek bolą mnie oczy a to raz prawe a to raz lewe.Mam to od poniedziałku.Nie poszedłem do lekarza bo myślałem że to samo przejdzie ale nie przeszło.Macie może jakiś sposób żeby przestała mnie poleć głowa?.Na dodatek dodam iż nie siedziałem dużo na komputerze ale od wtorku miałem gorączkę .Może to przez gorączkę ?.Za pomoc lajk

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

zanim uda ci się przebrnąć przez kolejke w NFZ, jebnij sobie filizanke kawy, i zobacz czy załagodziła ból, możesz też za 7zł kupić w aptece antidol(bez recepty)

Opublikowano

zdecydowanie do lekarza teraz są choroby na które się umiera nawet na grypę gdy się jej nie leczy.

a głowa może Cię boleć nawet od komputera a nawet od nieleczonych zębów :)

Opublikowano

Objawy podobne do chorych zatok. Katar nie musi lecieć, wystarczy, że boli głowa podczas poruszania się.

Nie chciałbym cię straszyć, ale podobne objawy są przy raku. Z resztą nie jestem Znachorem, Idź do rodzinnego. On cię przebada, a jak będzie trzeba wyśle na tomografię czachy.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...